LinkedIn

Incompany

 

 

Workshop 'Nieuwkomers in de klas'

Workshop voor leerkrachten en docenten die meer kennis willen opdoen over de invloed van psychotrauma op de ontwikkeling en het gedrag van kinderen en concrete handvatten willen om kinderen met stressklachten te kunnen ondersteunen.

 

Mind-Spring train de trainer

Mind-Spring is een preventieve groepsinterventie voor en door vluchtelingen. ARQ traint organisaties in Mind-Spring in binnen- en buitenland volgens een train de trainer concept.

 


 

Presentaties en workshops over psychotrauma en PTSS

Regelmatig verzorgen wij presentaties en workshops over psychotrauma en PTSS. Dit doen we voor veel organisaties met uiteenlopende doelgroepen. 

Open aanbod als incompany training 

De meeste na- en bijscholingen uit ons open aanbod worden ook incompany gegeven. Hebben meerdere medewerkers uit één organisatie dezelfde leervraag, dan is een incompany opleiding geschikt. De deelnemers doen tegelijkertijd dezelfde kennis op, zodat ze samen het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Omdat de opleidingen op de eigen werkplek worden gegeven, sparen de deelnemers reistijd uit. En wanneer meerdere medewerkers uit één organisatie meedoen aan een maatwerktraining, kan het ook nog voordeliger uitpakken.

Accreditatie

Veel van onze opleidingen zijn geaccrediteerd. Is een ‘open’ opleiding geaccrediteerd dan is de incompany opleiding eveneens geaccrediteerd bij dezelfde beroepsverenigingen. Is dit niet het geval maar wel relevant voor de organisatie, dan kunnen wij tegen meerkosten accreditatie aanvragen.

Kosten

De kosten van een incompany opleiding zijn onder meer afhankelijk van:

  • Voorbereiding, ontwikkeling en nabesprekingen
  • Kennis en ervaring van de docent(en)
  • Materiaal en literatuur
  • Reis- en verblijfkosten voor de docent(en)
  • ARQ Academy is niet btw-plichtig

Meer informatie

Voor meer informatie over incompany mogelijkheden en presentaties kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-6601970 of een mail sturen naar: academy@arq.org.

 

Algemene voorwaarden maatwerk

Op ons incompany aanbod, presentaties en maatwerk zijn de Algemene Voorwaarden Maatwerk van toepassing.